Tickets

Koop hier je kaarten voor De Speciaalbierdaagse 2024

Kaarten zijn tijdens de voorverkoop ALLEEN online verkrijgbaar. Afhankelijk van de voorverkoop zullen er mogelijk géén kaarten meer aan de deur beschikbaar zijn.

Een ticket kost € 29,95 inclusief transactiekosten. Als je een kaartje koopt, dan ontvang je bij binnenkomst: Een proefglas, 5 consumptiemunten (t.w.v. € 2,50 per stuk), een flesje water, een bierboekje met uitleg over alle bieren inclusief een pen voor het maken van notities en uiteraard een onvergetelijke dag. Na afloop mag je je proefglas meenemen zodat je thuis nog eens heerlijk kan proeven.

MINIMALE LEEFTIJD IS 18 JAAR!

Kennispodium Bier en Spijs

Naast ons fantastische festival bieden we jullie bierliefhebbers nog een extra verdieping aan. Als side event op ons festival kun jij ook deelnemen aan een “Bier en Spijs Kennispodium”.

BBQ Experience Center & Brouwerij de Magistraat delen graag gezamenlijk hun kennis & ervaring en nemen je mee in de basisbeginselen van Bier en Spijs. Wat is hun ervaring? Waarom is de BBQ zo goed te combineren met diverse bierstijlen van over de hele wereld? De biersommelier en chef hebben genoeg te vertellen, waarbij er ook natuurlijk enkele kleine hapjes worden geserveerd in combinatie met heerlijke Magistraat bieren. Want er over vertellen is leuk, maar proeven is beter!

Dit kennispodium vindt 2 x per dag plaats (van 13.00 tot 13.45 uur en van 14.30 tot 15.15 uur) voor een selecte groep. Let op: onderstaand kun je hiervoor jouw tickets aanschaffen. Uiteraard enkel voor bezoekers van het festival.

De Speciaalbierdaagse wordt mede mogelijk gemaakt door: